Bepaal de route van uw eigen rondvluchten of geef een rondvlucht cadeau!

Wil jij scoren met een uniek Valentijnsdag cadeau?

Boek als koppel een vlucht op 14, 15 of 16 februari van minimaal 30 minuten en krijg een glaasje bubbels aan boord mee!

Wilt u tijdens een rondvlucht Rotterdam, Zeeland en België op een andere manier zien? Kies er dan voor om uw rondvlucht bij AeroLin te boeken. Hier kunt u terecht door diverse rondvluchten, afgestemd op wat u wilt zien.

Tijdens een rondvlucht Rotterdam, Zeeland en België op een andere manier zien

De meest uitgebreide rondvluchten gaan over Zeeland tot voorbij Rotterdam. Als resultaat bij een rondvlucht over Rotterdam ziet u de stad, de mooie natuur en industriegebieden ook eens vanuit een ander perspectief. We vliegen ook over België en soms zelfs verder. Ook is het mogelijk om een korte rondvlucht over Zeeland te maken.

Een rondvlucht geheel naar wens boeken

Samen met de piloot kunt u een leuke route naar wens kiezen. Zo kunt u zelf van tevoren kiezen wat u gaat bekijken. Misschien vindt u het wel bijzonder om de Zeeuwse Deltawerken of de Maasvlakte vanuit de lucht te zien. Het kan allemaal! Daarnaast bieden wij thema-rondvluchten aan. Ga bijvoorbeeld zeehonden spotten, tulpenvelden uit de lucht bewonderen of volg de havenroute vanuit het Cessna vliegtuig.

Een rondvlucht boeken? Verschillende rondvluchten over Zeeland, België en Rotterdam zijn mogelijk

De mogelijkheden voor het boeken van een rondvlucht over Rotterdam, Zeeland en België zijn enorm. Wij bieden standaardvluchten van 20, 30, 45 en 60 minuten. Elke tijd heeft een ander bereik en van tevoren wordt bekeken wat het beste past bij uw wensen voor de vlucht. Er kunnen bijzondere rondvluchten gemaakt worden over België, de Maasvlakte of Rotterdam. Vlieg over de Antwerpse havens of bekijk ook eens de molens in Kinderdijk van bovenaf. Elke rondvlucht heeft de mogelijkheid voor drie passagiers (één passagier naast de piloot en twee passagiers achterin).

Luchtdoopbewijs van de rondvlucht

Nadat u heerlijk heeft genoten van de uitzichten tijdens de rondvlucht, krijgt u ook nog eens een luchtdoopbewijs van de rondvlucht. Dit bewijs krijgt u als de rondvlucht uw eerste vliegervaring is. In dit bewijs staan verschillende kenmerken over de vlucht. Zo kunt u altijd terugdenken aan de gebeurtenissen en de route die u gevlogen heeft.

Uw rondvlucht boeken

Bent u klaar om Rotterdam anders te beleven? Kies er dan voor om uw rondvlucht bij AeroLin te boeken. Reserveer nu uw rondvlucht door te bellen naar 06-53121675 of 0113-222283. Ook wanneer u zelf wilt vliegen of wilt leren vliegen kunt u bij ons terecht. 

Boek vandaag nog een rondvlucht!

Bepaal je eigen route met een rondvlucht van 20, 30, 45 of 60 minuten, of kies hier uit een thema-rondvlucht en ga mee zeehonden spotten!

Kies uit één of meerdere extra(‘s):

  • Zelf sturen (€ 25,-) – Altijd al eens zelf willen vliegen? Bij AeroLin kunt u daarvoor kiezen. De persoon naast de piloot mag dan tijdens de rondvlucht sturen. Het opstijgen en landen nemen wij natuurlijk uit handen.
  • Video GoPro (€ 20,-) – Wil u de rondvlucht gefilmd hebben om er later nog eens naar terug te kunnen kijken? Deze originele souvenir wordt dan digitaal opgestuurd of u kunt ervoor kiezen om dit op een USB-stick te laten zetten.
  • Huwelijksaanzoek (€ 40,-) – Wil u uw geliefde ten huwelijk vragen? Doe dit origineel tijdens een rondvlucht bij AeroLin. Maak deze dag onvergetelijk tussen de wolken. Er worden foto’s gemaakt én een glas champagne mag natuurlijk niet ontbreken.

Tijdens het online boeken van een rondvlucht kunt u deze extra’s boeken. Uiteraard mag u ook altijd telefonisch contact opnemen.

Thema-rondvluchten

Nieuw bij AeroLin