Rondvlucht cadeau geven via AeroLin

AeroLin rondvlucht cadeau geven met een cadeaubon 

Rondvlucht cadeau geven of liever een vliegles cadeau schenken aan een bekende. Aan u de keuze. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij de mogelijkheid om cadeaubonnen te kopen. Een origineel cadeau voor tussen de wolken!

Rondvluchten cadeau geven als cadeaubon of in de kerstpakketten

U kunt ervoor kiezen om rondvluchten cadeau te geven in de vorm van een cadeaubon van een bepaalde waarde. U kiest voor een specifieke rondvlucht of kies voor de cadeautip van € 45,-. Cadeaubonnen kunt u als particulier kopen, om bijvoorbeeld een vriend te verrassen, maar ook als bedrijf voor in de kerstpakketten.

Onze cadeautip van € 45,-

Deze cadeautip is speciaal voor een rondvlucht op de vrijdag. U maakt samen met 2 andere personen een rondvlucht van 20 minuten. Boek deze rondvlucht samen met 2 bekenden. Doet u dit niet dan stappen er 2 andere personen in en vliegen er 2 onbekenden mee. De rondvlucht gaat uitsluitend door als er meerdere boekingen zijn voor het gekozen tijdstip. 

Bestellen

Heeft u interesse in een cadeau voor uw relaties, werknemers of familielid? Neem dan contact op met ons door te bellen of een e-mail te sturen.

06-53121675 / 0113-222283
info@aerolin.nl

Neem vrijblijvend contact op!