Het bedrijf AeroLin

Rondvluchten, vlieglessen, luchtfotografie & meer

AeroLin is gevestigd op vliegveld Midden-Zeeland en biedt diverse diensten aan. Zo kun je bijvoorbeeld bij AeroLin terecht voor rondvluchten, vlieglessen, verhuur van vliegtuigen, stalling- en kantoorruimte, luchtfotografie en asverstrooiingen. Maar vooral ook voor luchtreclame in Zeeland zoals vliegen met een reclamedoek langs Zeeuwse stranden of over jouw festival.
Sinds augustus 2018 is Jeroen Vermue het nieuwe gezicht van AeroLin.

Geschiedenis AeroLin

Omstreeks 1975 is het bedrijf opgericht door Hans van der Linden. De dienstverlening bestond destijds uitsluitend uit het maken van foto’s. In 1979 haalde Hans zijn vliegbrevet en begon hij met het maken van foto’s vanuit de lucht. In 1983 werd de naam veranderd naar Aero-Lin Photo B.V. Hans werd een ervaren piloot en breidde de dienstverlening uit met onder andere rondvluchten en vlieglessen. Als resultaat kon je Hans inhuren voor diverse vluchten naar het buitenland. Maar ook voor luchtreclame in Zeeland zoal met het vliegen met een reclamedoek.

Jeroen Vermue

De nieuwe eigenaar van AeroLin, Jeroen Vermue, is in augustus 2018 aangetreden. Als voormalig havenmeester van vliegveld Midden-Zeeland, gaat hij graag avonturen aan. Hij heeft een grote rugzak aan ervaring. Zo heeft hij vluchten gemaakt in Afrika en de Verenigde Staten. Naast het aanbieden van de reguliere rondvluchten, vlieglessen en luchtfotografie, breidt Jeroen de dienstverlening uit met thema-rondvluchten en asverstrooiingen. Zo wordt AeroLin ‘in de geest van Hans’ verder voortgezet.

Heeft u vragen?