AeroLin Luchtfotografie, dé specialist op het gebied van luchtfotografie in en rond Zeeland

De specialist op het gebied van luchtfotografie in en rond Zeeland

AeroLin Luchtfotografie is de ultieme luchtfotospecialist en is gevestigd op het vliegveld Midden-Zeeland. Luchtfoto’s in Zeeland worden gemaakt door onze ervaren luchtfotograaf vanuit eigen toestellen. Onze jarenlange ervaring en een eigen vliegtuig vormen een perfecte combinatie voor scherpe luchtfoto’s.

AeroLin luchtfotografie Zeeland

Luchtfoto’s worden gebruikt door o.a. kranten, vakbladen en bedrijven. Maar ook particulieren weten ons te vinden. Bovendien zijn er op het gebied van luchtfoto’s verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld het bekende “oblique” (in vogelvlucht) voor mooie kijkfoto’s valt daar onder. Bovendien is topografische fotografie een van onze specialiteiten. Deze beelden worden meestal in opdracht van gemeenten, provinciale- of rijksoverheden gemaakt.

Marine Aerial Photograpy (maritieme en offshore luchtfotografie)

AeroLin beschikt over een marifoon. Hiermee kan, samen met de scheepsbemanning, het beste resultaat worden bereikt wat de betreft het maken van de luchtfoto’s. Deze vluchten kunnen bijvoorbeeld uitgevoerd worden op de Wester- en Oosterschelde, Noordzee, Oostzee maar ook op de Atlantische Oceaan. Door dit grote bereik zijn wij de maritieme en offshore luchtfotograaf in de buurt waarvoor geen water te ver weg ligt. Want voor een Offshore of Onshore luchtfoto is AeroLin uw partner!

Video-opnames vanuit de lucht in Zeeland

Naast luchtfoto’s maken wij ook HD video-opnames vanuit de lucht. Deze kunnen zeker een mooie aanvulling op bijvoorbeeld uw bedrijfspresentaties zijn. In tegenstelling tot het filmen met drones, is voor filmen vanuit een vliegtuig meestal geen vergunning nodig. Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor luchtfotografie

U kunt bij ons ook terecht voor diverse rondvluchten en wanneer u zelf wilt leren vliegen bent u bij ons van harte welkom! Een rondvlucht cadeau geven met een cadeaubon? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op door te bellen naar 06-53121675 of 0113-222283. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar tot 20.00 uur. 

Neem vandaag nog contact op!