As verstrooiing vanuit de lucht vanaf vliegveld Zeeland

Vanaf vliegveld Zeeland asverstrooiing verzorgen

Vanaf vliegveld Arnemuiden, Midden Zeeland, is een laatste vlucht voor uw dierbare over Zeeland te realiseren. Asverstrooien vanaf een grote hoogte vereist een grootse aanpak. Het is namelijk mogelijk om vanuit een vliegtuig de as van uw dierbare te verstrooien. Asverstrooiing boven zee is overigens altijd toepasbaar. Maar onder bepaalde voorwaarden en met een vergunning is het boven land ook mogelijk. AeroLin heeft hiervoor de Cesnna PH-LIN voorzien van een speciaal ontwikkelde asverstrooier. Hierdoor is het mogelijk de as van een dierbare op iedere gewenste plek te verstrooien. In combinatie met speciale gps-apparatuur is het zelfs mogelijk om verstrooiing zeer nauwkeurig uit te voeren.

Werkwijze vlucht Zeeland

Via de uitvaartonderneming of direct via AeroLin maakt u eerst een afspraak om de de asverstrooiing te bespreken. In dit gesprek bespreekt u ook de vluchtroute die begint namelijk op vliegveld Zeeland. Standaard bestaat de asverstrooiing uit een vlucht van maximaal één uur. De asverstrooiing vindt vervolgens plaats op de aangegeven plek binnen deze tijd.

Asverstrooier

De asverstrooier is overigens geschikt om de as van uw dierbare op een gedenkwaardige manier te verstrooien. De speciaal ontwikkelde asverstrooi inrichting op het vliegtuig zorgt ervoor dat de as gelijkmatig en in een korte tijd wordt verstrooid. Hierdoor is de zekerheid dat de verstrooiing in één keer optimaal plaatsvindt.

Dropping en verstrooiingen plaatsen

Dropping en as-verstrooiing boven zee buiten de territoriale wateren is juridisch geen probleem. Op alle andere plaatsen is toestemming van de eigenaar noodzakelijk, tevens kan er ook een vergunning noodzakelijk zijn van de gemeente. Uw uitvaartverzorger of AeroLin op vliegveld Arnemuiden kan u hierover adviseren.

Arrangementen

Arrangement 1
Omringd door nabestaanden verstrooid AeroLin in het zicht u dierbaren, vanaf het strand heeft u goed zicht op het vliegtuig. De as-verstrooiing zal plaatsvinden boven het water. De piloot van AeroLin tracht dit op een speciale manier te doen door eerst een patroon te vliegen in het oneindigheidsteken ( ∞ ) waarna de verstrooiing plaats vindt. Vervolgens zal het vliegtuig abrupt recht naar boven vliegen en verdwijnen! Tarief voor arrangement 1 is vanaf €250,- en is online te boeken.

Arrangement 2
U kunt meevliegen met maximaal twee nabestaanden, die desgewenst zelf de verstrooiing kunnen verrichten. Tarief voor arrangement 2 is vanaf €300,- en is online te boeken.

Arrangement 3
Bij grotere groepen is het mogelijk meerder vliegtuigen in te zetten. Per volgtoestel vliegen 3 nabestaanden mee die de as-verstrooiing vanuit de lucht kunnen waarnemen. Tarief voor arrangement 3 vanaf €550,-. Dit arrangement is niet online te boeken, neem gelieve contact met ons op.

Arrangement 4
Zie arrangement 1 maar dan wordt er van de dierbare een klein beetje as gebruikt. Deze wordt vervolgens samengevoegd met andere dierbaren (de as wordt wel afzonderlijk bewaard zodat de keuze blijft deze op een andere wijze te verstrooien). Als er voldoende as is zullen we de vlucht met alle nabestaande inplannen. Tarief voor arrangement 4 is vanaf €150,-. Dit arrangement is niet online te boeken, neem gelieve contact met ons op.

Bij ieder optie is het mogelijk extra’s te boeken.

  1. Laatste afscheid in hangaar, vanaf €45,-.
  2. Ophalen van de as bij het crematorium, vanaf €75,-.
    3. Rozenblaadjes, deze kunnen tijdens de verstrooiing mee worden gestrooid, vanaf €20,-.
    4. Certificaat van laatste vlucht, vanaf €7,50.

Een asverstrooiing is een gedenkwaardig en onvergetelijk afscheid!

Meer informatie opvragen?