Rondvluchten over Midden Zeeland met Aerolin!

Altijd Zeeland al op een andere manier willen zien? Bekijk dan hier alle mogelijkheden van Aerolin. Het is een leuk vliegveld te Midden Zeeland met zeer interessante rondvluchten over Zeeland of zelfs verder. Hierbij kan gedacht worden aan een klein rondje over Zeeland maar ook kan er gevlogen worden naar Rotterdam om het mooie gebied ook een van een ander perspectief te zien! Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om het gebied ook eens van bovenaf te zien.

aerolin-rondvluchten1

Samen met de piloot kan er een leuke route naar wens worden gekozen. Zo kan zelf gekozen worden wat je gaat bekijken. Misschien vind je het wel leuk om je eigen woning eens van bovenaf te bekijken. Het kan allemaal!

Verschillende rondvluchten over Zeeland

De mogelijkheden voor de vluchten zijn enorm. Er zijn wat standaardvluchten van zowel 20, 30, 45 en 60 minuten. Elke tijd heeft een ander bereik en van te voren wordt dus bekeken welke het beste past bij jou wensen voor de vlucht.

Om je een goed idee te geven over hoe ver je kan vliegen in een bepaald tijdbestek:

  • 20 minuten: rondvlucht over Middelburg, Vlissingen, Goes en Terneuzen
  • 30 minuten: rondvlucht over de Deltawerken
  • 45 minuten: rondvlucht over Roosendaal, Zeeuws-Vlaanderen
  • 60 minuten: rondvlucht over Rotterdam

Voor speciale wensen kan er altijd gekeken worden naar de mogelijkheden.

Er kunnen bijzondere rondvluchten gemaakt worden over de Maasvlakte of Rotterdam. Of bekijk ook eens de molens in kinderdijk van bovenaf. Kortom vele mogelijkheden voor de rondvlucht. Elke rondvlucht heeft de mogelijkheid voor 3 passagiers, en de piloot.

Nieuwsgierig naar hoe zo een rondvlucht in zijn werk gaat, of gewoon alvast wat uitzichten zien? In deze video alvast een voorproefje. De rondvlucht zal gemaakt worden in het onderstaande vliegtuig.

aerolin-rondvluchten3

 Luchtdoopbewijs van de rondvlucht

Nadat je heerlijk hebt genoten van de uitzichten tijdens de rondvlucht krijg je ook nog eens een luchtdoopbewijs van de rondvlucht, deze zal op verzoek worden verstrekt. Tijdens het nagenieten van de rondvlucht met een heerlijk bakje koffie of thee en natuurlijk een overheerlijke Zeeuwse bolus zal je het luchtdoopbewijs krijgen. In dit bewijs staan verschillende kenmerken over de vlucht. Zo kan

aerolin-luchtdoopbewijs

 

 

je altijd terugdenken aan de gebeurtenissen en de route die je gevlogen hebt tijdens deze rondvlucht.

Al helemaal enthousiast geworden van de rondvluchten? Bekijk dan snel alle mogelijkheden en prijzen.